Det er alltid ulike valg å ta i livet. Uansett hva man driver med så har man mulighet til å velge det man vil gjøre. Det er få som kan si noe i mot det, spesielt med tanke på hva vi snakker om her. Når man har valget mellom å velge noe som kan hjelpe miljøet, og noe som gjør skade så er egentlig valget veldig lett. Det er bare å se etter svanemerket som betyr at det er et miljøbevisst produkt. Du kan sågar kreve det av de ulike butikkene du handler i, og om de ikke har det, så bør du kanskje også boikotte dem. Det finnes utallige ulike muligheter å velge mellom, som alle er bra for miljøet. Du kan til og med få ftalatfri trykkfarge av trykkeren.

Det er et større ansvar man har, spesielt om du er en av de som faktisk bestiller t-skjorter for å få eksponering rundt ditt varemerke. Du bør nesten kunne kreve det, spesielt om du ønsker å få et godt rykte, der du står frem som en miljøbevisst person som ikke tar tilfeldige valg. Du kan velge økologisk fairtrade bomull, noe som kan bety at du får en del av markedet som er ute etter slike typer produkter. Det finnes mye å velge mellom, som cottover, og du kan gjøre det i mange ulike farger som kan gi en litt variasjon i sortimentet.

Ved å gjøre det så har man potensialet til å vokse mye, da mange liker slike ting. Og klarer man altså å kuppe det markedet, så vokser man. Rett og slett. Man må tilpasse seg til de man skal være viktige for, i tillegg til at det faktisk er det rette å gjøre. Spesielt i denne hverdagen vi lever i, med så mange utfordringer i miljøet og omgivelsene.