Det er ikke mange ting som er mer komfortabelt enn å ha på seg en t-skjorte som er litt løs i formen. Man kan liksom bruke det til hva som helst og når som helst, så lenge det ikke er en for formell anledning. T-skjorter er jo komfortable, og de er designet til å være det, så da setter man også pris på det når man får det i gave, eller også når man kjøper det selv. Med mindre du er Barney Stinson da, og du bruker dress til alt, også til å sove!

En viktig ting å tenke på angående dette er at en t-skjorte laget i god kvalitet faktisk kommer til å holde lenge. Lengre enn hva en kanskje skulle tro. Om du skulle lage t-skjorter, og ha noen form for trykk på dem, eller kanskje logoen til selskapet ditt, så er det utrolig viktig at både kvaliteten på skjorten er bra, men også selve trykket. Det bør ikke være trykk som forsvinner etter én vask, det liker ingen. Og hva mer er, ingen kommer til å ta på seg en slik t-skjorte i offentligheten. Kanskje man heller ikke bør ønske at de blir brukt, fordi om logoen ser helt utvasket ut, så får man kanskje dårlige assosiasjoner til varemerket eller bedriften din. Det må man jo for all del unngå.

Det handler om å spre ryktet om et godt varemerke. Og om folk har noe fra deg som er av god kvalitet, så er det naturligvis langt større sannsynlighet for at de vil skryte av deg til venner og kjente. Spesielt om alternativet er å gi de en t-skjorte som blir bortimot ødelagt etter en vask. Så man må balansere dette, ta seg råd der man kan, men det er ingen tvil om at man bør prioritere høy kvalitet over pris.